El plànol, inici del projecte a la classe de la Pocurulla.

L’arribada del plànol dels Ports a l’aula genera un diàleg molt interessant i obre la porta a nous aprenentatges .

L’observació, el descobriment de llegendes, la localització d’indrets i espais, la incorporació de nou vocabulari, la presa de decisions davant les activitats i propostes, l’execució de les mateixes , el treball en equip per a l’elaboració de maquetes i les sortides al medi, han estat el recorregut que els infants de la classe de la Pocurulla han viscut i compartit al llarg d’aquest primer trimestre del curs.

Us deixem aquest enllaç on podreu veure el producte final del projecte d’aula.

TREBALLS FINAL DE PROJECTE DE LA CLASSE DE LA POCURULLA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *