Necessitem ajuda!

El nostre pati no seria possible sense la col·laboració de tota la comunitat educativa. Necessitàvem el material per a construir i equipar tots els racons. Així que vam demanar ajuda a les famílies, a les entitats i els comerços del poble i també a l’Ajuntament de Deltebre. La resposta va ser un èxit, fins i tot l’alcalde ens va contestar molt amablement. A més, vam aprofitar per demanar l’ajuda de la brigada per a la setmana de construcció.

Tot el que no vam poder aconseguir per aquests mitjans, vam sol·licitar-ho a l’escola a través de la “Convocatòria d’ajuts a la reforma del pati”, però havíem de complir com a mínim 2 d’aquests requisits:

  • Hem treballat col·laborativament tots els i les membres del grup.
  • Hem sol·licitat ajuda a les famílies.
  • Hem sol·licitat ajuda a empreses i/o entitats del poble.
  • Hem iniciat alguna activitat d’emprenedoria sense èxit.

Ara sí ja estàvem preparats i preparades per començar a construir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *