Aprenem de les famílies

Aquests darrers dies hem comptat amb la col·laboració d’algunes famílies de l’aula per portar endavant el nostre projecte. Per què les fulles canvien de color i cauen? Aquesta era la nostra pregunta inicial i desenvolupant el projecte i després de fer-ne una classificació de les fulles de l’hort de l’escola els nens i nenes van adonar-se que hi havia fulles per menjar, fulles per cuinar…
Vam fer 5 grups: fulles per cuinar, fulles per perfumar, fulles per fer objectes, fulles per curar i fulles per decorar. Els xiquets van estar molt motivats en adonar-se que les fulles tenien moltes utilitats i de seguida van establir connexions amb situacions i rutines viscudes dins l’àmbit familiar.
Després de parlar amb les famílies implicades, hem organitzat “Tallers” amb cadascuna de les utilitats que ells mateixos van deduir de les fulles.
– Taller amb les fulles de Pauma.
– Taller de les plantes remeieres.
– Taller de cuina.
– Taller de rams amb fulles.
– Taller Forestal.
Us deixem un recull d’imatges d’alguns dels tallers que ja hem realitzat. Una molt gran experiència per als nens i també per a les famílies. Moltes gràcies a tots!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *