Seguim fent camí…

Va arribar l’hora de triar quin era l’espai del pati que més s’ajustava a les necessitats de cada mini-projecte. Així que vam sortir a l’exterior! Cada grup va escollir la ubicació del seu racó, tot prenent mides i explorant el terreny.

 

 

 

 

Ara tocava fer de dissenyadors/es! Cada nivell va tornar a agrupar-se en equips per a dibuixar diferents esbossos, fer maquetes… on plasmaven com voldrien que fos el seu racó. Van defensar la seva proposta i finalment, mitjançant votacions, en va sortir els escollits.

Finalment, vam fer una previsió del material que necessitaríem per a dur a terme cada mini-projecte i ho vam anotar a una graella comú. Alhora, vam haver d’esbrinar quin seria el seu cost, quin podríem obtenir pels nostres mitjans (material reciclat, pinzells utilitzats, palets…) i com ho faríem per aconseguir aquell que no estava al nostre abast (esmalts a l’aigua, brides, xarxa, tubs…).

I ara… a buscar col·laboradors!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *