EL PRODUCTE

Després de treballar, indagar, practicar, elaborar però sobretot aprendre, podem dir que els nostres productes han estat un èxit!

Hem pogut complir amb totes les demandes i per sort vam cosir-ne uns quants més, ja que alguns mestres han vist el resultat i els ha agradat tant que ara en volen o dos! així que continua la venta dels BOC-and-ILLOS!

Hem de recordar que aquests permeten que a l’escola es pugui reduir la quantitat d’embolcalls i brossa al pati; ha estat una gran manera de reutilització.

També comencem a veure els beneficis que ens proporciona per la nostra cooperativa i així reduir el cost de l’excursió de final de curs de totsels socis que han participat en la cooperativa;  els que finalment no poden venir, 3, tindran un detall que s’ha votat a nivell d’assemblea per poder anar al cine acompanyat d’un adult, amb entrada pagada.

De tots els beneficis hem extret un 20% per col·laborar amb una associació o similar de la població; en la propera assamblea aportarem opcions i decidirem a qui realitzem la donació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *