PLANIFICACIÓ DEL PROJECTE

Enguany la planificació del projecte va ser més senzilla, simplement pel fet que continuàvem amb el projecte de la FER de l’any anterior. Però per seguir amb la planificació que el nostre alumnat coneix vam decidir continuar amb l’elecció del tema que treballaríem al llarg del projecte, però amb un únic canvi; enlloc d’escollir el tema escollirem el producte!. El treball en tot moment ha de ser una vincle entre el projecte, la cooperativa i el producte a realitzar.

El procés comença amb el treball en petits grups per escollir el producte i després exposar-lo davant la resta de companys i poder emprar els arguments a favor sufucients com per convèncer els companys per a que escullin el seu producte.

Un cop realitzades les exposicions dels diferents grups es realitza la votació individual del producte que duran a terme.

Com haurà anat?

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *