CLOENDA DELS TALLERS “CONSTRUÏM AMB EN GAUDÍ”

Després què tots els nens i nenes passessin pels diferents tallers, es va aconseguir el repte de construir una casa seguint les consignes i utilitzant els materials que ens va proposar el Petit Gaudí.

Fer una casa no és gens fàcil. Ha estat una tasca laboriosa, en la que sumant cada petit esforç de tothom, ha estat possible.

La Casa Gaudiana la  vam instal·lar al porxo del pati per poder celebrar la cloenda del projecte. Per la ocasió ens vam reunir tots els alumnes de l’Educació Infantil al voltant de la caseta i va aparèixer el Petit Gaudí que va demanar a alguns infants  que expliquessin quin havia estat el procés per arribar a construir aquesta magnífica casa.

Com a tota inauguració d’un edifici, el Petit Gaudí va posar nom a la casa ”Casa Gaudiana” i va tallar la cinta que convidava als alumnes a poder jugar-hi.

Malauradament, la casa no la vam poder deixar al pati, degut al fort vent que feia aquells dies i per aquest motiu vam decidir reubicar-la al vestíbul de l’edifici d’Educació Infantil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *