CICLE VITAL PAPALLONES I FLORS

A partir dels noms de la classe triats d’elements naturals del Parc Güell: papallones i flors, hem pensat que una manera propera, vivencial i enriquidora pels nostres infants és observar el procés del cicle vital de les papallones i les plantes.  Per introduir-lo d’una forma més engrescadora, hem utilitzat l’efecte sorpresa, vam anar d’excursió al camp, allà vam trobar una caixa amb llavors de clavell de moro i ous de papallona. Al arribar a l’aula, els infants van plantar les llavors en una torreta i van posar els ous dins d’una caixa de cartró. A partir d’aquí, cada dia al matí dediquem una estona per observar els canvis dels ous i les llavors.  Els alumnes es queden bocabadats descobrint el cicle vital de la papallona i de la flor, sembla màgic tot el que passa. Actualment, ja ens han sortit els cucs de seda però encara són molt petits i les plantetes estan creixent molt ràpid. El que més desitgem és veure la papallona i les flors de les plantes. Tot aquest procés l’estem recollint en un lapbook.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *