La veu dels alumnes

Pel que fa a l’alumnat, el curs passat, quan es va dur a terme el projecte, van respondre tots ells molt positivament i amb molt d’entusiasme. També vam constatar que el fet de treballar per projectes ajuda molt a arribar a tots els alumnes (inclusió).

Per a aquest curs, ens plantejàvem la millora de la part programativa del projecte (planificació , programació, evidències avaluatives ja programades….

Tal i com s’ha treballat durant aquest curs a les trobades de xarxa, una bona programació i planificació del projecte pot facilitar que tot plegat surti millor i més ben lligat amb el currículum i per tant és aquí on també volem fer incidència.

Per comprovar aquest darrer element enllacem la programació elaborada sobre el projecte del curs passat.

PROGRAMACIÓ PROJECTE XCB tonucci

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *