Presentació del producte final

El passat dilluns dia 4 de juny a la tarda va tenir lloc la reunió de mares i pares dels alumnes de 4t d’ESO que aniran al viatge de final de curs.

En aquesta reunió, es va aprofitar l’ocasió per presentar el material que els alumnes han creat a través del projecte de recerca. Al primer trimestre, quan encara no es sabia la destinació del viatge, en grups l’alumnat van simular una agència de viatges i van crear un lloc web amb diferents destinacions possibles i informació pràctica (preus, vols, llocs a visitar, etc). Els alumnes del segon trimestre van explicar la seva participació en la preparació d’activitats per al viatge de final de curs. Finalment, els del tercer trimestre també van ser partícips en aquesta reunió i van explicar la guia turística de Munic que han estat preparant durant tot el trimestre.

Us deixem amb una petita mostra de la reunió del proppassat dilluns dia 4:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *