EL RECICLATGE A CICLE INICIAL

Els alumnes de Cicle Inicial han treballat el PROJECTE DEL RECICLATGE a través del conte En Pau i la Laia. I les deixalles, què? d’Adelina Palacín i Assumpta Verdaguer.

Seguint el fil conductor del conte, i les activitats que realitzaven els protagonistes de la història, s’ha realitzat el planning setmanal del cicle de la Setmana Cultural a l’escola.

Durant aquesta setmana s’han compartit activitats diverses: de debat, de plàstica, de descoberta, d’experimentació i de creació.

Una d’aquestes activitats ha estat realitzar uns cartells de conscienciació sobre reciclatge i medi ambient. Per poder-los realitzar, ens hem reunit en equips de treball, i hem pensat quines actuacions fem amb els companys que no ajuden a cuidar el nostre planeta. Així que un cop triat el lema del nostre cartell, també hem hagut de crear la imatge que l’acompanyarà, perquè ha de ser una imatge que cridi l’atenció i doni informació ràpida.

Perquè aquests missatges arribin a tota la comunitat educativa els hem penjat pels passadissos de l’escola. Entre tots podem aconseguir un món millor!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *