Què hem avaluat del projecte de “La Sireneta”

Si bé és veritat que el resultat de cada un dels tallers ha estat gratificant i satisfactori tant per als mestres com per als alumnes, en general, no hem realitzat una avaluació exhaustiva, sinó que hem posat en comú els resultats per valorar-los i hem fet ús de l’observació directa exceptuant:

  • El taller d’anglès a tots els cicles, el ball a cicle mitjà i superior i l’elaboració de la disfressa a cicle superior.

Pel que fa a la cloenda del projecte (representació del conte de La Sireneta per part dels alumnes d’infantil i primària amb coreografia a Carnestoltes), no tothom ha fet l’avaluació del treball artístic realitzat per els alumnes (disfressa i ball), com anteriorment he dit.

Tenim clar que, de cara al curs vinent, s’ha de contemplar l’avaluació des dels diferents àmbits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *