Avaluem el projecte de “La Sireneta”

Sabem que l’avaluació ha de ser una part molt important del procés d’aprenentatge dels alumnes i que ha d’haver un procés reflexiu per part seva tot adonant-se què han fet, com i amb quina finalitat, tot essent coneixedors dels criteris i indicadors d’avaluació i quines han estat les seves fortaleses i febleses durant el procés. Però som conscients que aquest és l’apartat que no hem dut a terme com cal, ja que potser, més que un projecte, han estat unes jornades culturals on hem treballat de manera més lúdica temes relacionats amb l’eix transversal de “La Sireneta” i diferents àmbits d’aprenentatge.

La raó és que una part del nostre projecte (els tallers a primària) es va dur a terme durant 3 dies en sessions d’una  hora i mitja per taller, de manera que cada un d’ells es repetia 6 vegades per tal que els nens del cicle els fessin tots sis. Amb una sessió d’hora i mitja no dóna temps a reflexionar gaire sobre el procés, sinó només a plantejar-lo i dur-lo a terme.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *