La veu dels alumnes

Amb la finalitat de conèixer quina era la valoració que en feien els alumnes sobre els tallers, vam elaborar una senzilla enquesta on els alumnes havien de dir si els havia agradat o no cada un dels sis tallers i, en el cas que diguessin que no, què és el que canviarien.

 

  • Aquesta és l’enquesta que els alumnes van omplir individualment

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Aquestes graelles  són el buidatge de les valoracions dels alumnes d’un grup-classe en concret.

 

 

En general, els van agradar tots els tallers per l’aspecte lúdic amb què estaven plantejats.

 Pel que fa la cloenda del projecte (representació del conte de “La Sireneta” per part dels alumnes d’infantil i primària amb coreografia a Carnestoltes), val a dir que els agrada molt, tant als alumnes com a les famílies que venen a gaudir de l’espectacle.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *