Planificació del projecte “THINK IN GREEN”

A l’escola, des de fa uns cursos, es porten a terme moltes activitats relacionades amb els hàbits saludables i la conscienciació de la cura del medi ambient: fruita a l’escola, projecte pilot de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts sobre escola sostenible, diada de l’Activitat física, projecte Apil·lo XII, Infadimed (hàbits saludables a cicle Infantil), Projecte SI! (Salut Integral a l’etapa d’Infantil)… S’ha de dir que els alumnes ja participen de forma directa en totes les activitats anteriors.

A l’hora de plantejar-nos la implementació d’un projecte vam decidir entre el grup impulsor unificar totes aquestes activitats en un sol projecte. El títol que vam escollir va ser “Think in Green”.

Donades les persones que formem part del grup impulsor vam veure adient implementar aquest projecte als tres grups de 4t de Primària.

Nosaltres pensem que un bon punt de partida per aquest projecte és plantejar als nostres alumnes un producte final: una exposició al vestíbul de l’escola sobre totes les activitats que es porten a terme referents als hàbits saludables. Així doncs, el primer dia plantejarem la tasca final, però haurem de mirar quin recorregut haurem de fer per arribar al punt final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *