METODOLOGIA PROJECTE TORTUGUES

En aquest projecte treballem de forma interdisciplinar  i basant-nos   en l’aprenentatge cooperatiu.

Utilitzem diferents estratègies on cada alumne té un rol (controlador del temps, del soroll, portaveu i coordinador/a) i una tasca assignada. Aquesta assignació es realitza conjuntament amb els alumnes implicant-los així en el seu procés d’aprenentatge.

Els infants,  a través de les converses,  planifiquen les tasques , amb el mestre com a guia; així d’aquesta manera són conscients en quin punt es troben, on han d’arribar i el significat de les activitats.

Es dóna molta importància al diàleg on el mestre planteja bones preguntes per tal d’avançar en el procés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *