Continuem planificant el projecte “La Sireneta”

La primera cosa que s’havia de fer va ser la tria del conte per part de tot el claustre, essent l’elecció final la Sireneta. D’aquesta manera l’equip docent va escollir l’obra per poder plantejar un activitat inicial sorpresa per a tot l’alumnat: un joc de pistes per esbrinar quin era el conte que es treballaria.

El protagonisme del alumnes es va fer palès  quan en sessió d’assemblea amb tot el grup classe van realitzar propostes de continguts a investigar/treballar i formes d’organització a nivell d’espai i grups que posteriorment es van recollir i debatre en reunió del grup impulsor. En sessió de claustre vam poder presentar les propostes viables dels alumnes per començar a donar-li forma a les activitats que es plantejarien.

Els tallers realitzats van ser:

  • Decoració escola i disfressa: educació artística
  • Coneixem Andersen: llengua catalana
  • Sirenes: Mitologia (medi i llengua catalana)
  • Fons marí: medi natural
  • Dinamarca: medi social
  • Unther the sea: llengua anglesa
  • Dansa Carnestoltes: educació física

Complementàriament a aquestes activitats, l’alumnat gaudirà de la representació teatral de la Sireneta com a punt i final d’aquest projecte.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *