ORGANITZACIÓ DEL PROJECTE DE CICLE INICIAL: ‘PODEM RECREAR L’HÀBITAT DE LA TORTUGA A L’ESCOLA?’

Durant el mes d’abril hem iniciat un projecte, arrel que ens arribessin dues tortugues a les aules de 1r i 2n. A partir de converses amb els alumnes trobem la necessitat de recrear un espai, el més similar possible al seu hàbitat natural, dins l’escola.

El projecte es mou a partir de les reflexions que fem entre tots (infants i mestres) i són aquestes inquietuds les que marquen el fil conductor del treball a l’aula. Els mestres són els guies de les converses i els que els hi plantegen qüestions per avançar i construir l’aprenentatge.

Exceptuant les especialitats i alguna hora de treball més sistemàtic la resta d’hores lectives es dediquen al projecte.

Aquest projecte l’organitzen 5 membres del grup impulsor. Cal dir que no tots intervenen en l’execució del projecte  a l’aula, el gruix més important recau en les tutores d’aquests cursos. Per altra banda, som conscients que es necessiten més espais de trobada per concretar la posada en pràctica del projecte, per preparar materials, compartir moments d’aula, …

Si esteu interessats en el nostre projecte, podeu accedir als blocs de 1r i 2n de primària de l’Escola Sant Jordi. Allà trobareu informació sobre el projecte i el seu desenvolupament.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *