L’ús de les plantes aromàtiques. Escola el CORB.

Som l’Escola el Corb de Corbera de Llobregat. Actualment l’equip impulsor està format per 18 persones dels diferents cicles. Participar a la Xarxa de Competències Bàsiques ens ha permès reflexionar sobre els projectes que ja fèiem a l’escola i així revisar-los i millorar-los. Creiem que d’aquesta manera posarem en marxa elements innovadors en la nostra metodologia i ens iniciarem en el treball per projectes.

Hem decidit dur a terme dos projectes relacionats principalment amb l’àrea de medi i que estan emmarcats en el nostre projecte d’Escola Verda. Aquests són “l’ús de les plantes aròmatiques”, per a alumnes de 2n de primària, i “Compostatge”, per alumnat de 3r.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *