Organització del Projecte dels Paleontòlegs

Aquest projecte el vam començar a l´octubre. Fem una sessió de projecte al dia. A vegades és d´una hora i mitja i d´altres ens ocupa tot el matí o tot el dia, depèn de lo engrescats que estiguem. També hi ha sessions que fem amb mig grup a l´aula d’informàtica, algunes sortides i algunes famílies convidades.

Vam començar el projecte amb el Què sabem? On vam compartir els coneixements previs que teníem i després vam continuar amb el Què volem saber?. D´aquestes preguntes vam extreure el guió d’investigació del nostre projecte. Moltes activitats les hem fet individualment, d’altres per parelles i d’altres en petits grups, ocupant tots els espais de l´escola: l´aula, el pati, el sorral, el hall, la classe d´informàtica…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *