Som els Paleontòlegs de 2n de l’Escola Nova de Cervelló

Som un grup de 25 alumnes que treballem per projectes des de P3.
Com cada any comencem el curs triant el nom de la nostra classe i el nostre primer projecte. Primer a l’aula fem una pluja d’idees, on tothom de la classe exposa quin nom li agradaria tenir. Després d’escoltar totes les propostes de tots els companys fem una tria i la proposta més votada va ser la dels ARQUEÒLEGS.
El nostre mestre, l’Eric és el primer cop que treballa per projectes per això en molts moments nosaltres que fem projectes des de infantil li donem idees. El nostre mestre és un motivat i un apassionat de la seva feina i sempre ens proposa activitats molt engrescadores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *