EL NOSTRE PROJECTE!

La nostra idea és implementar un projecte com a model d’exemple cap als altres docents i cursos i així anar ampliant aquesta manera de fer per a que acabi sent una realitat treballar per projectes. Som conscients que requereix un espai de trobada comú, temps per generar nous materials, coordinació entre tots els docents, entusiasme per part de les dues parts implicades: professorat i alumnat, i sobretot un canvi de xip que ens faci progressar.

Així doncs, el curs escollit per dur-lo a terme ha estat segon de Primària; ja que és un nivell que queda equidistant entre el que és l’etapa d’Educació Infantil i el final d’etapa d’Educació Primària.

Aprofitant l’eix temàtic de l’escola d’aquest curs “La Terra, Quina Aventura” i ajustant-nos al contingut del Currículum, el projecte anirà destinat a la creació d’un hort per l’escola. Els propis alumnes d’aquest nivell seran els encarregats de dissenyar-lo, construir-lo, estudiar i comparar pressupostos per a la seva elaboració, decidir quin conreu posar, veure’n els canvis, etc. Què hi ha més significatiu per estudiar les plantes, que construir el nostre propi hort?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *