Presentació de l’Escola Campderrós

Els que formen part del grup impulsor de l’Escola Campderrós de Vallirana som: la Maribel, la Sefa, la Lucía, el Sergio, l’Elisabet, la Gemma i la Silvia. Realitzar la formació de la xarxa de competències és un bon punt de partida per introduir un canvi metodològic en la nostra manera de fer. Esperem encomanar la il·lusió i la motivació a tot el claustre del nostre centre, així com a l’alumnat i a les famílies.

L’inici del camí no ha estat fàcil perquè han sorgit molts dubtes i interrogants que hem anat resolent entre tots. Som conscients que ens queden molts entrebrancs i molta feina per fer, però amb la implicació de tot l’equip docent i la corresponent formació aconseguirem arribar a assolir la nostra fita.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *