VOLEM SABER MÉS COSES SOBRE LES FEINES

En la conversa inicial tots els infants ja parlen de les feines dels seus pares, però tots sabem a què es dediquen però no en profundidat, per això ja veiem la necessitat de pregunta’ls més coses sobre les seves feines.

Ens toca pensar entre tots unes preguntes i ho escrivim en un word. Aquest full el fem a arribar a totes les famílies de l’escola que són (11), pare i mare i si les tornen contestatdes seran 22 feines diverses.

Com més n’arribi a les famílies, comptarem amb més feines i tindrem més diversitats per poder fer més anàlisi i interpretacions. Les famílies s’han implicat molt i ens has explicat moltes coses i molt interessant que ens fan pensar molt.

Un dels objectius que ens proposem es que s’adonin que les feines són una part de l’economia, de la producció, dels béns i que es poden classificar en tres sectors, el primari, el secundari i el terciari.

Aquest treball s’ha anat elaborant entre tots des del primer moment, anant decidint què havíem de fer i com ho faríem, per tant sempre havíem de decidir i arribar a acords.

L’hem fet amb quatre alumnnes de 2n i 3r. La resta de companys de l’escola (els d’Educació Infantil i el de 4t i Cicle Superior) ens han escoltat, avaluant la tasca que hem fet.

Per recollir allò que hem après ho hem fet al final de la presentació amb les reflexions que hem conclós.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *