12) ERA NÒSTA CASETA

Fin finau auem arribat ath producte finau : Bastir ua caseta  de carton laguens dera escòla entà poder-i jogar es dies de mau temps.

Dempús de fòrça trabalhar e practicar, es escolans an un nau espaci a on s’ac passen d’aquerò mès ben en tot jogar.

An aprenut quini son es materiaus damb es que se bastís ua casa, es sues parts, condes restacadi damb eth projècte , concèptes de geometria, atau coma er aqueriment d’abilitats sociaus:  era importància dera cooperacion, eth valor deth dialòg en tot respectar opinions, potenciar eth pensament critic e torns de paraula . E tanben tot eth trabalh d’autonomia personau e relacionau.

Eri se mòstren fòrça orgulhosi dera sua creacion e demanen tot soent d’anar-i a jogar. Amassa o individuaument se divertissen, compartissen joguets e airines, desvolopen eth jòc simbolic ath maxim….e non se cansen jamès.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *