CI: LIVEPAINTING

VAM INICIAR EL PROJECTE AMB LA VISUALITZACIÓ DE L’OBRA “PINTURA ORGÀNICA EN ACCIÓ” DE L’ARTISTA SUSSO33.

A PARTIR DE LES DIVERSES INFORMACIONS APORTADES ES VAN TREBALLAR CONCEPTES ARTISTICS COM: GRAFFITI, STREET-ART, ART URBÀ, LIVEPAINTING…

ES VA PROCURAR TREBALLAR ELS DIFERENTS CONCEPTES ARTÍSTICS DES DE L’EXPERIMENTACIÓ, UNA D’AQUESTES ACTIVITATS VA CONSISTIR EN LA REALITZACIÓ D’UN LIVEPAINTING EN GRAN GRUP.

ELS NENS TENIEN CURIOSITAT DE CONÈIXER ASPECTES DE LA VIDA DE L’ARTISTA I DE LA SEVA OBRA. A PARTIR D’AQUÍ VAN BUSCAR INFORMACIÓ ENTRE TOTS, PERÒ HI HAVIA DIFERENTS PARAULES QUE DESCRIVIEN LA MANERA DE TREBALLAR DE L’ARTISTA QUE DESCONEIXÍEM. D’AQUESTA MANERA VA SORTIR EN ALGUNS GRUPS LA INICIATIVA DE FER UN LIVEPAINTING QUE ES VA FER EXTENSIVA A LA RESTA DE GRUPS.

UN LIVEPAINTING ÉS LA REALITZACIÓ D’UNA OBRA ARTÍSTICA, QUE ACOSTUMA A ANAR ACOMPANYADA DE MÚSICA. TOT EN DIRECTE I DAVANT DEL PUBLIC. PODRÍEM DIR QUE ÉS UNA TIPOLOGIA DE PERFORMANCE.

TOT EL CICLE INICIAL ES VA TROBAR EN UNA AULA, PRÈVIAMENT PREPARADA PER A L’ACTIVITAT.

EN GRUPS DE 4 VAN ANAR SORTINT DAVANT D’UN GRAN MURAL DE PLÀSTIC ON ANAVEN PINTANT LLIUREMENT I ACOMPANYATS DE LA MÚSICA DEL GRUP QUEEN.

QUEEN VA SER EL GRUP QUE AQUELLA SETMANA ES TREBALLAVA A LA CLASSE DE MÚSICA I ENS ACOMPANYAVA , PER MEGAFONIA, EN LES ENTRADES I SORTIDES DE L’ESCOLA.

LA RESTA DE NENES I NENS DEL GRUP FEIEN DE PÚBLIC DE LA PERFORMANCE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *