Sessió 14: Aclarim si pinso i ranxo volen dir el mateix.

Pel que fa a la pregunta: què menja el teu gos? Ens vam quedar amb el dubte de saber si ranxo i pinso és el mateix. Unes alumnes busquen la paraula pinso al diccionari i d’altres busquen la paraula ranxo.

La definició de les dues paraules és diferent però no queden convençuts que allò què explica que és el ranxo “menjar de poca qualitat per a molts” sigui el menjar que es dóna als gossos. Per tant, decidim trucar de nou al veterinari. Fan fins a 5 trucades en diferents hores i ningú contesta. Finalment, la mestra ofereix el número de telèfon d’una amiga que és veterinària i un alumne truca explicant-li el nostre dilema. La veterinària Judit explica que sí que són dues paraules que volen dir el mateix; la gent les fa anar indiferentment. Ja podrem fer la gràfica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *