Planifiquem “De l’Univers al nostre barri”

El tema principal del nostre projecte de l’Univers al nostre barri és recollir i elaborar informació diversa dels nostres barris i de l’Univers per a què un extra-terrestre que ha aterrat al nostre centre se la  pugui endur al seu planeta. Per tant el tema i el títol escollit té una relació directa.

Abans de començar les activitats pròpiament del projecte es realitzen dues sessions inicials on es pretén detectar els interessos de l’alumnat vers el tema en qüestió. En la primera es reflexiona sobre què i com es treballa per projectes (grups cooperatius….) i en la segona ja s’introdueix la temàtica i es recullen els interessos dels alumnes i s’acaba la sessió amb la visualització de cinc minuts del fragment de la pel·lícula de l’arribada de l’E.T a la terra.

De cara l’any vinent volem canviar el fil conductor del projecte donat que el veiem poc real. Una de les propostes sorgides seria tenir relacions continuades amb alguna residència d’avis del barri tant per recollir informació del barri com per després fer-los una devolució del projecte elaborat.

Al nostre centre hi tenim construïda una cúpula astronòmica, fet que ens dóna peu a poder relacionar el tema de l’univers amb el nostre barri.

Per coordinar-nos amb la resta de companys tenim una organització de dues línies. Per una banda es treballa en equip d’àmbits pel matí setmanalment i d’altra banda els dimarts a la tarda ens reunim mensualment tots els professors aplicadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *