PLANIFICACIÓ I JUSTIFICACIÓ DEL PROJECTE

PLANIFICACIÓ:

El projecte “3,2,1… acció!” es realitzarà a tots els cicles de l’educació primària. Aquest comprendrà el treball de dues setmanes intensives on es treballaran diversos continguts relacionats amb un centre d’interès, el cinema.

La realització d’aquest projecte tindrà una estreta relació amb l’excursió de final de curs que comprendrà diverses activitats lúdiques relacionades amb la temàtica del projecte.

JUSTIFICACIÓ DEL PROJECTE:

El món del cinema permet interactuar en diversos àmbits de creació i imaginació com són la representació, l’estètica, el diàleg, entre altres. Tots ells aporten interdisciplinarietat per tal de poder treballar diverses matèries i així poder consolidar els objectius d’aprenentatge plantejats. Igualment, amb la consolidació dels continguts previs i l’aprenentatge de nous coneixements, l’alumnat podrà tenir uns coneixements molt més amplis i alhora podrà ser conscient de la importància del nostre entorn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *