COMENCEM!

Comencem amb la planificació del projecte. Cal dir que en aquest punt de partida volem integrar els següents aspectes:

  • Continguts de biologia: tectònica de  plaques i cartes cartogràfiques.
  • Continguts de física: estudi de forces i energia.
  • Aprendre a treballar en equip i de manera col·laborativa.

Dintre d’aquest marc ens enfrontem a un dels primers problemes: l’elecció del tema. Com a docents ens trobem davant d’un repte al que mai abans en havíem trobat. Combinar continguts de dues àrees que tenen afinitat però que al mateix temps estan molt allunyats.

A aquesta dificultat també hi contribueix, el fet de voler proposar un producte final que siga assolible i adequat tant en referència al temps disponible per realitzar-lo com a les capacitats de l’alumnat.

Ens en sortirem?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *