ENS AVALUEM PER MILLORAR!

Tots els nivells han realitzat el seu projecte seguint els diferents acords que vam establir el grup impulsor en les nostres sessions de treball i que queden recollits en el document de centre “Fases per treballar els projectes”.

Una vegada realitzats tots els projectes és hora de fer-ne l’avaluació: valorar com ha anat, què ens ha semblat bé, què podem millorar, què cal canviar o modificar…

Per fer-ho ens hem trobat per nivells per analitzar i valorar mitjançant la rúbrica proposada per la Xarxa CB (Rúbrica docent: avaluació d’un treball per projectes) el projecte que ha realitzat cada grup.

Després hem compartit amb el cicle la nostra valoració/avaluació i hem analitzat i valorat els acords que havíem establert sobre els projectes i revisat el document-guia que havíem elaborat per treballar-los a l’escola. Cada mestre ha pogut donar la seva opinió, el seu punt de vista, les seves propostes…

Una vegada els diferents cicles n’han fet la valoració, ens hem trobat els membres del grup impulsor i hem compartit el que s’havia dit i proposat des dels diferents cicles. N’hem fet la valoració, avaluació general i després del diàleg hem establert algunes modificacions, nous acords i millores perquè els projectes del curs que ve encara ens surtin molt millors!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *