VOLEM UNA PLATJA FLUVIAL PER A GAUDIR-LA!

La platja fluvial d’Aldover és un lloc de fàcil accés, a prop del camp de futbol. Fins i tot, hi havia marcat fa anys una sendera. Amb l’objectiu de conèixer l’estat real de la platja fluvial i la sendera, tot l’alumnat de l’escola i tot el professorat vam fer una excursió fins allí. Amb una mica de llàstima, vam descobrir que actualment aquest paratge no convida gaire a anar-hi amb família i amics perquè està brut, poc cuidat i la sendera tota plena d’esbarzers, impracticable.

Ja a les aules, ens vam proposar fer alguna cosa per a recuperar-ne  l’ús  i que tothom en pugui gaudir en un futur. Les i els alumnes de 4t, 5è i 6è van ser els encarregats de gravar un vídeo de presentació del projecte. La resta d’activitats les anirem realizant durant dos cursos amb agrupacions internivells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *