Alumnes a la feina II

A partir del segon dia del projecte els diferents grups de treball es dediquen a la recerca i organització de les diferents tasques necessàries per la realització del producte final.

El treball va ser molt irregular, hi havia dies que semblava que un grup classe estava implicat, se’l veia treballar i veies com avançava la feina i a la sessió següent no semblaven els mateixos alumnes: apàtics, desorganitzats,… Com ja vam explicar en anteriors entrades els anàvem facilitant les preguntes clau (objectius de la programació) perquè no perdessin el rumb del que estaven fent.

En sessions anteriors els vam indicar les diferents possibilitats de producte final que serien adients: pòster, vídeo, podcasts,…; a més, que tingueren en ment que la idea final és que aquest producte final fos útil com a mitjà informatiu sobre la problemàtica de les addiccions per a d’altres adolescents, i encara que tots tenien aquesta informació en un grup classe es van decantar majoritàriament per fer pòsters i presentacions (PowerPoint) i en l’altre per fer vídeos. Contagi per proximitat?

També vam observar com els alumnes que van decidir fer un vídeo no aprofitaven el temps com caldria, el fet que deixaven la gravació per fer-la fora de les hores lectives feia que a classe no siguessin capaços de dedicar-se a tasques d’aprofundiment per millorar la informació i/o vesant tècnica que els permetés fer un millor producte.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *