EDICIÓ DEL CURTMETRATGE

Sens dubte, la feina més feixuga i llarga de totes. Mirar cada escena, revisar els errors, aspectes a millorar, el so, l’enquadrament dels plans,… En moltes ocasions vam tornar a gravar escenes. Vam demanar ajuda als mestres de l’escola més hàbils i competents en temes audiovisuals, com la mestra de música, que ens va ajudar molt en les músiques i en la veu en off de la quarta escena, gràcies també a la mestra d’anglès que ens va ajudar en l’intent de gravació del curtmetratge en versió anglesa.

Quan vam tenir les millors escenes escollides va ser el moment d’editar el curtmetratge. Aquesta feina va ser la més interessant i entretinguda on dos alumnes van decidir editar-lo en hores d’esbarjo. Un cop acabada l’edició es va ensenyar als companys de classe per acabar de polir els últims detalls. Quan tots vam estar-hi d’acord vam finalitzar l’edició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *