Ecosistemes. Seguim amb els experiments

Per veure com la natura s’adapta al medi seguim amb els experiments. Aquesta vegada hem agafat les llavors germinades que han crescut dins el plàstic sense terra i les hem plantat en dos testos diferents i amb condicions diferents.

Els dos testos tenen terra, però una llavor l’hem plantat amb les arrels a dalt i la fulla sota terra i l’altra a l’inrevés.

A partir d’aquí hem redactat les hipòtesis del procés i el resultat final. La majoria coincidim que la llavor que hem plantat al revés no sobreviurà perquè en les arrels dalt no podran agafar els nutrients necessaris.

Uns dies després, hem pogut veure que ens hem equivocat en les nostres hipòtesis. La tija ha sortit en busca de la llum i les arrels se n’han tornat cap a baix buscant l’aliment. És increïble com la natura busca per sobreviure!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *