Ecosistemes. Agricultura biodinàmica.

Tenim la sort que al poble tenim un expert en agricultura biodinàmica que ens ha vingut a visitar a l’escola, ja que teniem alguns dubtes que han sorgit quan hem treballat la cadena alimentària.

Hem vist en fotos el procés de posada en  funcionament d’un hort i també la importància i el valor de cadascun dels elements que trobem  en aquest petit ecosistema.

Després de l’explicació van resoldre els dubtes i entre tots van reorganitzar les idees. El que més els  va cridar l’atenció va ser el paper dels cucs a l’hora d’oxigenar la terra. I per altra banda van valorar molt la feina que comporta tenir cura d’un espai natural d’aquestes característiques així com la necessitat de deixar reposar la terra per tal que es pugui regenerar i continuar produint en un futur.

A partir d’aquesta visita ens hem proposat fer un treball de camp amb aquesta franja de terra en repòs , per tal d’observar i comprovar que el cicle   continua i connectar amb els aprenentatges anteriors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *