Tenim visites a la classe

Un dia ens va visitar un alumne de la nostra escola. Només té un any més que els alumnes de la meva classe. Fa primer i és un expert en Bola de Drac. Es va assabentar que fèiem aquest projecte i es va mostrar interessat en vindre a explicar-nos el que ell sabia.

Va portar figuretes de la sèrie i va anar explicant qui eren i quin paper tenien dins de la història. Quan va acabar la seva exposició els alumnes de P5 li van fer preguntes i es va crear una conversa interessant. L’alumne que va venir a fer la xerrada va estar molt a gust explicant el que s’havia preparat i els alumnes que escoltaven van estar molt atents.

Un altre dia, una mare d’un alumne de la classe ens va proposar un experiment. Va portar les boles de drac fetes amb gelatina. Va portar dues safates amb mitges esferes i una estrella a dins. L’experiment consistia en ajuntar les dues meitats amb aigua calenta.

Cada alumne va tenir una bola de drac, que es van menjar amb molta il·lusió.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *