Reptes 1: La volta al món en 5 maletes

El següent pas, després de tenir clares les hores disponibles, era debatre els tres aspectes principals: determinar els objectius i continguts de les diferents assignatures que es volien treballar, com portar-los a terme i com avaluar-los. En aquest article ens centrarem en el primer aspecte, deixant la resta per propers articles.

Per tindre clars els objectius i continguts de cadascuna de les àrees implicades al treball vam fer un document de drive on els professors de les diferents àrees podien anar omplint la seua part, de forma que fora més fàcil després la posada en comú. A continuació es mostren les taules corresponents als objectius i criteris d’avaluació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *