Organització de grups i calendari

Previ a l’inici d’aquests projectes i durant aquest curs els alumnes de 3r ja han realitzat activitats en grup dintre d’algunes matèries, sobretot en Biologia. En aquestes activitats els grups han estat formats per 4-5 alumnes, fets pels propis alumnes a partir de les seves afinitats. Posats a prova en aquestes matèries, i a pesar d’algunes petites incidències normals en aquests casos, els resultats en general han estat satisfactoris i per tant durant l’activitat que ens ocupa mantindrem aquests grups.

A l’inici de l’activitat caldrà que de nou s’organitzen i es reassignen funcions dintre de cada grup, serà necessari que hi hagi, com a mínim, un/-a portaveu, un/-a secretari/secretària, un/a organitzador/-a de tasques.

El calendari durant el qual es durà a terme l’activitat, després de veure diferents alternatives, serà els primers dies de maig: els dies 2, 3, 4, 7, i 8. Organitzant-ho així els alumnes tindran un cap de setmana entre mig per reajustar, avançar i posar en comú feines que no hagin pogut enllestir a classe. Per altra banda, durant aquests dies el projecte es treballarà de les 13 a les 15 hores, o sigui les dues últimes sessions de la jornada. Durant aquestes hores es reassignaran les hores dels professors del grup del projecte amb l’ajut d’algun altre company que forma part de l’equip docent de 3r d’ESO per intentar tenir un parell de professors en cada sessió i poder d’aquesta manera ajudar en tot el possible als alumnes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *