PRESENTACIÓ ESCOLA SOLCUNIT

L’Escola Solcunit està situada al terme municipal de Cunit, al Baix Penedès. Som una escola de dues línies, amb uns 420 alumnes matriculats aquest curs i un claustre de 28 mestres de plantilla.

Hem entrat enguany a formar part de la XCB amb un equip impulsor força nombrós format per vint-i-quatre mestres del claustre. El nostre gran objectiu al formar part de la xarxa és ampliar els espais de trobada, per aprendre entre tots, intercanviant experiències i reflexionant sobre la nostra pràctica docent, per tractar de millorar dia a dia.

Dins del nostre equip impulsor ens hem distribuït en quatre grups per a treballar sobre els projectes, i cada grup elaborarà un projecte diferent per a cada cicle educatiu. En aquest blog documentarem el projecte del cicle d’infantil. A infantil ja fa cursos que es treballa per projectes i el que tractarem de documentar és com podem millorar un d’aquests projectes, perquè serveixi per veure els nostres punts forts i punts febles i com podem orientar i aconseguir que aquesta metodologia esdevingui una oportunitat encaminada a oferir un aprenentatge més competencial al nostre alumnat.

Al següent enllaç podeu visitar la nostra pàgina web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *