Som la ZER Montsià

La ZER Montsià la formen uns 200 alumnes i 30 mestres aproximadament dels pobles de Freginals, La Galera, Godall, Mas de Barberans i Masdenverge. Ens caracteritza l’agrupació multinivell, la ràtio reduïda, l’entorn natural i la proximitat de la comuniatt educativa com a totes les escoles rurals.

L’equip impulsor el formem 7 persones (mestres de les cinc escoles, i també itinerants). El treball per projectes a la ZER el trobem sobretot a l’etapa d’Educació Infantil i en el projecte interdisciplinar que estableix el currículum cada curs.

El projecte escollit per portar a terme és “La ràdio a la ZER Montsià”, i el caracteritza l’ús de les TAC i el fet de ser internivell i intercentre, perquè no només hi participen diferents nivells sinó que s’aplica a les cinc escoles conjuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *