Presentació Escola Montsagre

Som l’Escola Montsagre d’Horta de Sant Joan, una de les 12 escoles que formem la comarca de la Terra Alta.

A finals del curs passat, i davant les inquietuds de molts membres del claustre sobre el treball per projectes, vam creure molt adient apuntar-nos a la Xarxa de Competències n.6 que s’ha iniciat aquest curs.

El nostre equip impulsor és format per 8 mestres i ens hem repartit en tres grups per a poder dur a terme tres projectes diferents: un per a menuts (P-3, P-4 i P-5), un per a mitjans (1r, 2n i 3r) i un per a grans (4t, 5è i 6è).

Esperem que la nostra participació a la Xarxa de Competències bàsiques ens proporcioni un espai de debat per a poc a poc anar creant la nostra línia d’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *