El nostre projecte: “Apropem-nos a Sant Jordi”

El motiu pel qual vam triar aquest tema l’hem d’anar a buscar una altra vegada al projecte TIL. L’any passat, quan vam començar a planificar què faríem aquest curs, teníem molt clar que el volíem situar pels volts de Sant Jordi -el departament de llengües és l’encarregat d’organitzar les activitats d’aquell dia.

Això ha condicionat molt la temporització del projecte de la XCB, però també ens ha servit per disposar de més temps per organitzar-nos i aclarir les idees sobre el que preteníem treballar. Ja hem dit en articles anteriors que ha sigut una tasca complicada.

La tria d’aquest tema i la vinculació amb el TIL ens ha condicionat i ha impedit obrir-lo a la participació de l’alumnat a l’hora d’escollir quins aspectes volien treballar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *