Presentació de l’escola Miquel Granell

Hola a tothom,

Som l’escola Miquel Granell d’Amposta. Formem part del grup impulsor vuit mestres del centre. Som una escola de dues línies i per començar a treballar documentarem un projecte d’educació infantil i un de primària. A P4 el tema serà els bombers i a segon els animals. No partim de zero, ja que fa anys que a educació infantil s’està treballant per projectes i a primària durant anys s’ha fet un projecte comú a tots els cicles.

Formem part de la xarxa perquè volem millorar el treball a l’aula i que els nostres alumnes aprenguin mitjançant la pròpia experiència. Ens costa la manera de canviar la dinàmica de l’aula i ens preocupa que els projectes es converteixin en una activitat rutinària com d’altres. Volem canviar algunes coses i no tenim clar com fer-ho.

Cati Aguado, Begonya Jornet, Anna Giné, Rosa Ma Igual, Laia Caballé, Èlia Machado, Cinta Querol i Imma Piñas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *