Activitats interdisciplinars dins del projecte

A llengua castellana hem relacionat un taller realitzat per personal de l’AMB, amb l’explicació del cicle de l’aigua. Els nens i nenes han realitzat diferents experiments, on podien diferenciar l’aigua dolça i salada. Després han observat els diferents passos que segueix l’aigua per ser potable i arribar a les nostres cases i fonts.

A llengua anglesa hem treballat les diferències entre materials naturals i artificials. Mitjançant un dossier amb petites activitats els alumnes han après nou vocabulari relacionat amb la matèria. També han fet servir aquest vocabulari per realitzar cartolines explicatives per a aplicar-les a una altra activitat.

En aquestes dues sessions de llengües s’han emprat recursos digitals i jocs amb la PDI.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *