Com ho hem implementat?

Els alumnes han treballat el crèdit de síntesi de 2n per grups de manera col·laborativa, respectant uns acords i desenvolupant uns rols, per, partint del seu coneixement previ i de les seves capacitats, poder fer front a totes les tasques requerides per a muntar el mercat medieval.

En les diferents tasques han hagut de desenvolupar l’argumentació, l’anàlisi, la recerca d’informació i finalment la creació. El fet de crear productes tangibles per al mercat els ha animat i els ha donat un sentit d’assoliment i progrés. Han comprès que la seva feina ha merescut la pena i han aconseguit muntar unes parades medievals de les quals han gaudit tant el professorat com la resta d’alumnat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *