Experimentem

Paralel·lament a la recerca d’informació, es van anar portant a terme activitats proposades pels mestres:

Primer vam investigar amb quins ingredients naturals pintaven a la prehistòria. Vam demanar material a les famílies, vam experimentar amb aquest material intentant fer la barreja i producció. Vam descobrir que els prehistòrics sabien molt més que nosaltres!

Tot i això, les barreges no acabaven de sortir com nosaltres havíem pensat. També vam provar de pintar esquitxant amb canyes, com els prehistòrics, però va resultar bastant difícil.

Una altra activitat va ser experimentar les pintures rupestres. Després de l’experiència de l’activitat anterior, vam decidir fer-ho amb tempera, utilitzant els colors típics de la prehistòria (vermell, marró i negre). Després d’experimentar, els mestres vam construir una cova a l’escola amb paper de mural on els alumnes van dibuixar el seu element prehistòric.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *