Més activitats…

GUIÓ

Vam aconseguir uns guions originals d’una sèrie de televisió per poder mirar un bon model. Hem pogut veure com són les acotacions, quan parlen els personatges… Hem comparat el guió amb el capítol i hem pogut veure que el guió no sempre és fidel, hi ha una petita part d’improvització per part dels actors.

Vam estar mirant uns curts que parlaven de com gravar un curt i els alumnes van fer el comentari de que “els actors eren molt dolents”. Vam decidir que havíem de fer alguna cosa abans de començar a gravar així que hem decidit fer una sessió amb la mestra d’Educació Física, la Maite, de propostes per treballar les expressions facials i corporals quan fem d’actors.

Com que és un curt de suspens, haurem de treballar cares de sorpresa, de por…

El curt que hem vist: https://www.youtube.com/watch?v=82GATR-dNTI

 

ASSAJEM EL GUIÓ!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *