Què volem saber?

Avui la Susana, tutora de 3r A, ha proposat als alumnes que pensin allò què els agradaria saber, investigar i descobrir. L’única consigna que els ha donat és que havien de ser coses molt concretes i plantejades en forma de pregunta. Després d’un temps de reflexió individual han fet la posada en comú. D’entrada els ha costat entendre que no podien plantejar temes generals i la tutora els ha guiat per a què concretessin en preguntes.

Les preguntes que van sortir són les següents:

Com es neteja l’aigua? Quin va ser el primer volcà? Com es deia? Com es va crear l’univers? Com es van crear les plantes? Quines van ser les primeres maquines? Existeix la màgia? Com era el món als anys 40? Qui va crear les lletres? Com va existir el primer ésser viu? Com és el procés de l’aigua de la pluja? Com es formen els núvols? Per què el cognom del pare va primer? Qui i quan es va fer el Vaticà? Qui va inventar els llapis, colors,..? Com es va formar el sol? Quin va ser el primer aliment? Com és per dins la lluna? Quina va ser la primera escola? Un llop pot salvar persones? Com d’una llavor petita pot sortir un arbre? En quin any va ser el big bang? Qui fa formar les paraules? Qui va inventar el violí? Com es va crear la terra? Qui va crear la tinta dels bolis? Com era la gent a la prehistòria? Quants anys fa que es va crear l’univers?

A la propera sessió caldrà consensuar allò que volem investigar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *