Escola Montserrat

IMG_20170314_181304_208

L’escola Montserrat està situada als afores de Premià de Mar, lluny del centre del poble. Des de fa uns quatre anys ens van ampliar i reformar l’escola, amb la qual cosa disposem d’unes instal·lacions de qualitat, àmplies i modernes.
Som una escola de quasi doble línia i tenim una plantilla estable amb la que els últims temps estem consensuant la línia pedagògica, aprofundint en aspectes d’innovació i recollint per escrit els acords als quals arribem com a claustre fruit d’un procés de reflexió conjunta de millora.
Som una escola que promou que els nostres alumnes en sortir de l’escola siguin competents amb les TAC, que assoleixin un bon nivell de resultats segons les seves capacitats cognitives, que siguin uns alumnes motivats per aprendre i que gaudeixin del procés d’ensenyament aprenentatge. També li donem molt de valor a que siguin gestors de les emocions, amb bona autoestima i bones habilitats socials, que sàpiguen treballar en equip i que siguin adaptables als canvis. Alumnes protagonistes del seu propi aprenentatge i  compromesos amb la societat i l’entorn.
Vam acordar apuntar-nos a la Xarxa de Competències Bàsiques tot el claustre, així que tots formem part del grup impulsor, per tal de millorar la nostra pràctica educativa i que els nostres alumnes aprenguin d’una manera més activa, motivadora i de manera més significativa.
Fins ara a la nostra escola es realitzen 3 projectes: un relacionat amb el  nom de la classe, un altre relacionat amb un artista (pintor, escultor o arquitecte) integrant expressió oral i la plàstica i, finalment, un altre projecte  relacionat amb el poble de Premià de Mar anomenat “Arrela’t”.
La formació per projectes de la Xarxa de Competències bàsiques considerem que és una oportunitat per aprofundir  i millorar la nostra manera de fer projectes en la nostra tasca docent  i poder intercanviar experiències d’èxit amb d’altres escoles.
Poc a poc us anirem informant dels nostres progressos sobre els projectes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *